Over ons

Als kleine of middelgrote KMO weet je dat je bij Agio Finance goed zit. We zijn namelijk specialist in alles wat boekhouden en fiscaliteit betreft. Daarnaast kunnen we je ook met raad en daad bijstaan wat betreft juridisch advies aangezien we samenwerken met Agio Law. Zo bieden we onze klanten een totaalpakket en kunnen we op elke vraag of behoefte makkelijk inspelen.

Lees verder onder de foto

Agio Finance zag met founder Kurt Wouters het daglicht in september 2019. Na meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgebouwd in boekhouding, fiscaliteit en financieel advies, was Kurt helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging en richtte Agio finance op.

Bij Agio finance vinden we het belangrijk samen met jou mee te denken en vervolgens beslissingen te nemen zodat wij groei van je onderneming kunnen stimuleren. Wij willen dus verder gaan dan enkel een balans op te maken en denken met je mee als ondernemer zodat we een echte sparringpartner worden voor je bedrijf. Kurt Wouters brengt ook graag persoonlijk mensen samen. Met een uitgebreid netwerk dat hij gedurende jaren opbouwde, kan hij steeds de juiste mensen met elkaar in contact brengen en inspelen op een zakelijke meerwaarde. Vele klanten kunnen dat beamen aangezien ze al jaren met Kurt Wouters samenwerken. Op die manier maakt Agio finance het verschil door het zakelijke aan het persoonlijke te koppelen.

In onze nieuwe kantoren is er ruimte om events en seminaries te organiseren. De drijfveer hierachter is om onze personal skills nog meer te ontwikkelen maar ook de noden en uitdagingen van onze klanten te ontdekken. Zo kunnen we een nog betere toekomstige service voor onze klanten verzekeren.

Bij Agio finance zit je dus meer dan goed. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken hoe we je onderneming nog succesvoller kunnen maken.

U verwacht een partner die verder kijkt dan uw financiële balans? Wij ook. Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we het maximum uit uw onderneming kunnen halen.

Kom eens praten